НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ У СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ

new site

Даний сайт більше не оновлюється!
Новий сайт журналу знаходиться за адресою https://visnyk.lnup.edu.ua/

 

Вісник ЛНАУ: Економіка АПК 2016 №23: 5

НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ У СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ

Л. Лещенко, аспірант
Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва

Анотація

Розглянуто стан розвитку виробництва овочів у сільськогосподарських підприємствах Харківської області. Проведений аналіз структури виробництва овочевої продукції. Виявлено збільшення рівня рентабельності, що свідчить про прибутковість галузі в регіоні. Запропоновані основні напрями підвищення прибутковості виробництва овочевої продукції.

Ключові слова

виробництво овочевої продукції, прибутковість, підприємство, урожайність, рентабельність

Повний текст

pdf

Посилання

  1. Андрійчук В. Г. Економіка аграрних підприємств : підручник / В. Г. Андрійчук. – К. : КНЕУ, 2004. – 624 с.
  2. Гордійчук А. І. Ефективність функціонування сільськогосподарських підприємств / А. І. Гордійчук // Науковий вісник Національного аграрного університету. – 2007. – Вип. 110, ч. 2. – С. 242–246.
  3. Караман М. М. Экономическая эффективность производства сельскохозяйственной продукции в сельскохозяйственных предприятиях АР Крым / М. М. Караман. – Симферополь : Феникс, 2009. – 109 с.
  4. Экономика отраслей АПК / под ред. И.А. Минакова. – М. : Колос, 2004. – 463 с. 108
  5. http://ukrstat.gov.ua.
  6. http://kh.ukrstat.gov.ua.
титулка Екон