Вісник ЛНАУ: Економіка АПК 2016 №23: 5
НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ У СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
Л. Лещенко, аспірант
Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Анотація
Розглянуто стан розвитку виробництва овочів у сільськогосподарських підприємствах Харківської області. Проведений аналіз структури виробництва овочевої продукції. Виявлено збільшення рівня рентабельності, що свідчить про прибутковість галузі в регіоні. Запропоновані основні напрями підвищення прибутковості виробництва овочевої продукції.Ключові слова
виробництво овочевої продукції, прибутковість, підприємство, урожайність, рентабельність
Посилання
- Андрійчук В. Г. Економіка аграрних підприємств : підручник / В. Г. Андрійчук. – К. : КНЕУ, 2004. – 624 с.
- Гордійчук А. І. Ефективність функціонування сільськогосподарських підприємств / А. І. Гордійчук // Науковий вісник Національного аграрного університету. – 2007. – Вип. 110, ч. 2. – С. 242–246.
- Караман М. М. Экономическая эффективность производства сельскохозяйственной продукции в сельскохозяйственных предприятиях АР Крым / М. М. Караман. – Симферополь : Феникс, 2009. – 109 с.
- Экономика отраслей АПК / под ред. И.А. Минакова. – М. : Колос, 2004. – 463 с. 108
- http://ukrstat.gov.ua.
- http://kh.ukrstat.gov.ua.