Вісник ЛНАУ: Економіка АПК 2016 №23: 5
ОПТИМІЗАЦІЯ РОЗВИТКУ ОВОЧІВНИЦТВА
І. Іваницький, к. е. н.
Т. Пасічник, к. ф.-м. н.
Львівський національний аграрний університет
Анотація
Розглянуто питання організаційно-економічного обґрунтування виробництва овочів. Розкрито основні етапи економіко-математичного моделювання в плануванні розвитку овочівництва.Ключові слова
овочі,овочівництво, продукція, продовольство, аграрний сектор
Посилання
- Агропромисловий комплекс України: стан, тенденції та перспективи розвитку : інформ.- аналіт. зб. / за ред. П.Т. Саблука. – К. : Вид-во ІАЕ УААН, 2008. – Вип. 7. – 647 с.
- Мессель-Веселяк В.Я. Підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва / В. Я. Мессель-Веселяк // Економіка АПК. – 2005. – № 6. – С.17. 104
- Кучеренко Т. Ценовая ситуация на рынке овощей / Т. Кучеренко // Овощеводство. – 2012. – № 6. – С. 84–88.
- Кучеренко Т. Отечественное овощеводство: возможности и реалии / Т. Кучеренко // Овощеводство. – 2013. – № 12(108). – С. 76–80.
- Іваненко В. Ф. Моделювання показників ефективного виробництва овочів закритого ґрунту / В. Ф. Іваненко // Економіка АПК. – 2013. – № 3. – С. 35–40.